Lukijat

maanantai 23. huhtikuuta 2012

spring first flower

En ehtiny kirjotella koko viikonloppuna! Mutta nyt saatte sitte npitkän postauksen !

LAUANTAI

Lähettiin aamulla siinä yhentoista maissa ajelemaan Vaasaan(:
Sillä siellä mentiin johki messuille.. ei niissä ollu mitään tiettyä teemaa, mutta siellä sitten oli erikseen esittelyssä kaikkia puutarhan kukkia, sitte siellä myytiin karkkia, sisustusideoita & jtn tavaraakin.
No aika kävi aika pitkäks ni aloin kuvaileen niitä kukkia sillä mun järkkärillä (; ja vähän kaikkee muutakinn (: Kierreltiin sielä messuilla johki neljään asti ja lähettiin ajeleen takas sjoelle.
Matkalla käytiin myös ässässä, otin ittelleni pikapäiväruoaksi saarioisten pikkupitsan :p koska n. tunnin päästä ni lähtö jouppiiiin (: ja serkuille yöks.
Saavuin sinne sitte n. puol seittemän & menin serkun kanssa leikkimään koulun pihalle :3 (7v)
Otin sielläkin sitte vähän kuvia. Ku tultiin takas niille, mun täti oli tehny pizzaa, syötiin sitte sitä ja vaihdettiin kaikki 4 kuulumisia jnejne. Illemmalla katottiin sitten jotku leffaki //tylsä sellanen// + syötiin sipsii & karkkia (y) voitte uskoo, että sen jälkeen oli AIKA läski olo (:

























Se tunne ku joudut jättää TON sinne ^^ ;o
se o 3D kuva

SUNNUNTAI

 Heräiltiin sitte siinä aika aikasin, ja autoin mun nuorinta serkkua sitte väsää jonku koira palaplein ♥
  Ja sittenku mun tätiki oli heräilly yms ni lähettiin kirpputorille (; en ookka käyny PITKÄÄN aikaan,
mut tykkään niistä ihan hirveesti! Nytkin löysin sieltä topin 3e (uusi) vero modasta alunperin 49e  :D
löysin sitte myös kaulakorun ja huivin, myöskin kolmella eurolla (;
Sen jälkeen palattiin sitte sinne niille ja menin ''Iitan'' eli sen mun serkun kanssa vähäks aikaa leikkipuistoon (kuvailin taas) jonka jälkeen syötiin nugetteja ja ranskalaisia :9 no yammy.
Jonka jälkeen ne veiki mutjo kotiin. No sain sitte loppupäiväks kone kiellon, ( syy siihen, miksi en kirjottanut postausta jo eilen) ja päädyin sitte kattomaan Rise To Famen! Se on sellanen Justinista kertova elokuva, en ookka kattonu sitä pitkään aikaan :D katoin sen sitte 2 kertaa putkeen (; ja kuvasin siitä sulosia kohtauksia :] hhih. Se ei kyllä oo mikään hirveen huolella tehty elokuva ;( varmaan kymmenen kertaa saateteaan näyttää sama kuva, tai kohtaus jostain haastattelusta, mutta ihana se on silti (: Sitte illemmalla söin nugaa jätskiä ((; ja katoin subilta jtn holiday leffaa. Sellane rakkaus elokuva, mutta se oli oikeestaan aika tosi hyvä! & Juttelin sitte viel Nitasen kanssa (: ja sovittiin kaikkea, että miten liikutaan ja mnitä tehdään sittekun se tulee tänne 5pvks (: ♥

























              

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti