Lukijat

lauantai 14. heinäkuuta 2012

European cocktail, part 3 ~ all other countrys

Brädi- lämpöö

Eheh, oon nyt vähän tunnottomasti vältelly näitä blogin kirjottamisia, ja piti ottaa itteään nyt oikein niskasta kiinni ja tulla kertomaan loppumatkasta, kun kerran oon jo alottanu.
Viimeks taisin kirjottaa sieltä etelä-ruotsista, Paris Hilton hotellista ? (:
Nyt onki jo aika haasteellista kertoa mitää, kun kaikki ei oo tuoreessa muistissa, jotain yritän toki selitellä.
Eli seuraavana aamuna lähettiin ajamaan tanksaan, myös sen iha älyttömä kokose juutinrauman sillan yli, ja olihan siinä matkalla sitte 3 muutaki isoa maksullista siltaa, ennenku saksaan asti pääs.
Pysähdyttiin kuitenki kauppakeskuksee kööpenhaminas. Ja sieltä ostin One Directionin levyn. . erhm, hieman myöhäs. Enkä oikeestaan koko bändistä välitä, mutta tarttin jotai matkamusiikkia ja oli niil 4 iha hyvääki biisiä :D No matka jatku siitä muutama tunti, jollon kerettiin soittamaan 2 Adelen levyä (21 & 19), 2 kertaa Bieberin Believe- Albumi, Kerran My world the collection ja kerran One Directionin up all night. Sitte pyshdyttii sellaseen vähä piilos olevaa huoltoasema/ravintolaa josta sai iha järjettömän isoja hampurilaisia ;S ei kukaa varmaa niitä kokonaa ois syödä jaksanu.
Illaks päästii sitte viel saksaanki, oltiin ajettu siis n. 7 tuntia, joka meni yllättävän nopeesti :D
Mut se oli sen arvosta ku yövyttiin sellasessa ihanassa pienessä saksalais-kylässä olevassa 'yöpymispaikassa' Ja se pikku-kylä oli ihan tavattoman kaunis :3 Linnut laulo kovaan ääneen, ja siel jokasessa omakotitalossa oli iso puutarha.

Seuraavana aamuna oliki jälleen aikane herätys (-,-) ja ajettii kohti seuraavaa hotellia, ja senki jälkee oltii viel yks yö saksas. No ne ajomatkat oli niin lyhyitä, että jäi kivasti aikaa kauppoihi B)
onse jännä mite ne rahat kuluu nii nopee ;o

Ranskaan saavuttiin sínä päivänä ku jätettiin se viimenen saksan yöpymis paikka ja suunnattiin belgian läpi sinne ♥ No siinä hotellissa ei paljoa ollu kehumista, mutta se oli vaan tunnin matkan päässä pariisista ja ajatus siitä mikä huomenna odottais sai minkä tahansa yöpymispaikan kelpaamaan.
Kummasti siinä kävikin niin, että hups, minä olinki se joka piti aamulla kiskoa ylös.
Päästiin kuitenki siitä lähtemään iha hyvissä ajoi. City of the lights, here i come. Eh <3
Ja jumituttiin ruuhkaanki -,- katoss on sitä elämää muuallaki ku sjoel ;o hmm tai sitte se elämä on muualla ku sjoel, mitenny haluu ottaa.
Kaikkien pitäs kuitenkin saada kokea pariisin liikenne :--D ranskalaisil o vähä semmonen sääntö, että se menee kuka ensiksi kerkeää ja uskaltaa. Nimittäi siel ei oo kaistoja ja ihmiset saa ajaa miten huvittaa.
Pysäköitiin auto sitte siel pariisis parkkihalliin ja lähettiin kiertelee jalan.
Ensimmäisenä suunnattiin riemukaarelle, ja sinne päälle makso lippu visssii kympin.
Oli kyllä hintansa arvosta, sieltä näki melkein koko pariisin (tai suuren osan ainaki)! Oh gosh, i cant believe how beautiful it is.
Riemukaarelta oli n. vähän yli kilometrin kävelymatka eiffelille.
Ja sevaan, kun siel puisto alueella, on ihan sikan niitä taskuvarkaita ;s
..
uhm, mitäköhän mä vielä teille kertosin ? Ei multa tätä kirjottamisen intoa ny oikee irtoo :( joten tää postaus saattaa olla aika kuiva.
Tottakai käytiin sitte vielä kaupoissa sielä ja kuvailtii nähtävyyksiä jne, kunnes kaatosade yllätti, se oli jotai hirveetä. Kadut tulvi parissa minuutissa :o eikä meinattu löytää enää autolle ku ois pitäny jo lähteä takas sinne hotellille :D

Alko tossa vaiheessa tää maantien elämä jo uuvuttaa ;/
Mut hollantiki oli aiiva ihana♥ ja sielki pysähdyttii kaupoissa ja syömäs jjotai(:
Jouduttii sitte yöpymää saksas viel yks yö, ku aamulla lähettäs laivalla takas ruottiin.
Se laiva matka kesti n 5 tuntia? Ja sielä ei yksinkertasesti ollu MITÄÄN tekemistä.
Ja illalla etelä-ruotsista sitte oli viel ajettava tukholmaa, like .. ARE U FUCKING KIDDING W ME? ei millää kestäny, mut siinä matkalla oli kaunein auringonlasku ikinä ♥ Se taivas hohti kultasena ja se heijasti siihe moottoritietllekki, et seki näytti oleva aiva kultane ;o (kuvia)
Mutjoo, ette tiijä kuinka ihana tunne se sitte o ku ollaa takas suomessa ja ajamas yötämyöte KOTIIN ♥  Ja nyt meijän kotiin paluusta o jo pari päivää ja tätä postausta mökiltä kirjottelen. Niin ja Nita tulee meille vähän yli viikon päästä kun sen ripari ja kaikki on ohi, hope you have such a great time there! omg oon niin ilone ^^ vaikka ei se oo meilläkun yhen yön, mutta kumminki. Finally! Love you big-sis (,: Sitte annan sulle ison halin ripari lahjaks 8]Ei kommentteja:

Lähetä kommentti