Lukijat

perjantai 9. maaliskuuta 2012

top 10 biisit!

Heii kaikki (:

Tänäänkään ei mitään erikoista. Koulu alko kaheksalta ja kässän tunnilla mentiin sellaseen käsityö näyttelyyn. Siel oli kaikkia sellasia käsitöitä ;D tykkäsin yhestä sellasesta 'kilpikonnasta', kartion muotosesta tyynystä, ja sellasesta juhla mekosta (: Sitte sielä sai koettaa tehdä kaulahuivia sellasella jännällä tavalla, en oikeen osaa selittää, mut se oli toosi hienon näköstä ! (: Niin ja maanantaina sitte sinne lappiin luokkaretkelle ♥ mennään sinne siis kuusamoon, oivankiin linkalla, 8h matka=D ja ollaan siel torstaihin, mennään mm; Rukalle, kylpylään, lumikenkäkävelylle, avantouinnille, porotarhalle ja saa mennä hiihtmänään jos haluu ymsyms. Muttamutta! Sain tälläsen kuningasidean tässä! Koska mullei oo oikeen mitään kerrottavaa päivästä, niin teen tälläsen YouTube video postauksen. Eli kerron teille mun oman oman top10 biisi listan, ja perustelen myös, miksi tykkään näistä lauluista/videoista! kato jos kiinnostaaaa (: [muista sitte et ite luit] toivon oikeesti et noi kaikki linkit sitte tuli x)


Call Me Maybe by Carly Rae Jepsen - Feat. Justin Bieber, Selena Gomez, Ashley Tisdale & MORE!


1.//Tästä ekasta voisin sanoo sen verran, etten oikeestaan ees tiijä mikä tekee tosta niiin ihanan ! ♥ Enkä osaa selittääkkään, tulee vaan älyttömän hyvä olo ku katon tota! Niin energistä & hauska (: suosittelen, oon kattonu ton varmaan jokapäivä sen julkasun jälkeen (18.2.2012) Siitä vaan tulee niin ilone olo (; ja laulukin on aivan ihana.


Taylor Swift- You belong with me

2. This beautiful song never gets old ♥ aaw. Tää video ja laulu ja kaikki on aivan upea (: varsinkin video, niiin hyvin suunniteltu, ja kaunis tarina ♥ Laulu on sinänsä vähän pelkistetty, mutta ei siihenkään kyllästy (: minä ainakaan.


Miley Cyrus- Ordinary Girl

3. Myönnän,, en oikeestaan jaksa kuunnella Disney tähtien tai entisten disney tähtien musiikkia :D en tiedä miksi... kai se on se maine minkä he antavat itsestään, eka perustetaan ohjelma disneylle, sitten noustaan huipulle, erotaan disneysta (tai erotetaan) kun on liijan vanha työskentelemään sielä, karistetaan disney maine pois ja perustetaan uraa sen varaan. Mutta en ole ikinä kyllästynyt tähän lauluun ♥ Aivan upeat sanotukset(,: ja se tuo sellasen ihanan tunteen, että kaikki ovat tärkeitä eikä kukaan ole täydellinen. Tykkään myös joistakin muista Mielyn lauluista, eikä hän ole ainakaan minulle enää  se sama vanha disney tähti.


Justin Bieber- Live my life

4. Live my life'sta tykkään, hmm.. ensinnäkin se on täysin erilaista kuin Justinin entinen musiikki [josta tykkään myös ;D ''ainakin useimmista'' mutta tästä tulis liiiijan pitkä jos alkasin niitä kaikkia listaamaan] enivei, tässä on ihanan tanssittava discotyyppinen rytmi. Ja sanatkin ovat erityyppiset kuin ennen. LIKE IT (:
''I'm gonna live my life, no matter what we party tonight! im gonna li-li-live my life! i know that we gon be alright''


Justin Bieber- Never say never

5. jepjep, seuraavan laulun kaikki ovat varmasti kuulleet! Ainakin joskus. Laulu kertoo siitä, ettei saa koskaan luovuttaa, ja pitää vain jatkaa ja jatkaa eteenpäin saadakseen haluamansa, on taisteltava unelmiensa eteen jotta niistä tulisi totta. Thats why i love it!





Robin- Ei tarvii esittää


6. Tääkin tulee ehdottomasti mun top10. (: Niiin ihanat sanat + ihan hyvä äänihän tol (,:




Robin- ihan helmi

7. Tää biisi saa kenetvaan liikuttumaan...




China Anne McClain- DYNAMITE

8. Ihan älyttömän helmi biisi. && NOIN UPEE ÄÄNI 10 VUOTIAALLA? :OO



The wanted- glad you came

9. Täää pääs ysi sijalle [: sanat on hyvä & kertsi jää mukavasti päähän. Eise oo aina niin hyvä juttu :D mut ihana.


Selena Gomez- Year without rain

10. Tää on aivan yli ihana laulu! Sanat on hyvin tehty janäi. + Tää tuo mun mieleen aina jotenki kaikki mun ystävät & kaverit :,] this song is just amazing.


KIIIITOOOS, ku luit. Tiijän, että osa lauluista on AIVAN pilalle soitettuja, mutta jokainen niistä tuo mulle hyviä muistoja mieleen ♥ eikä kiinnosta jos et tykkääää. Ja sanothan jos joku linkki on väärin (:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti