Lukijat

perjantai 16. maaliskuuta 2012

Luokkaretki ♥

Oivanki

Oltiin tosiaan siel oivangis lk retkellä ma-to (: Lähettiin linkalla koulunpihasta 8AM :d
ja matka kesti 9h mut menise aika nopee (: pysähdyttiin siinä 3 kertaa. Se oivankikin oli ihan kiva paikka. :D Tultiin siinä joskus iltapäiväl perille ja tutkittiin se paikka. Ja ne huoneetki oli ihan kiwat [:
No tiistaina mentiin pväks rukalle laskettelee! ihanan renet rineeeet(: ja kauniit maisemat ♥ Oisin vaa toivonu et ois nähny revontulia ): On tääl seinäjoellaki joskus näkyny,, mut mä en (y) ): Käytiin sit siel Rukan koululki syömäs. Keskiviikkona sitte mentiin Juumaan lumikenkäileen. Ja se oli kivaa :D nakersi vaan ku kännykästä oli just sillo akku loppu ni sielt en sit saanu kuvaakaan ): Mentiin sellasen pelottavan ohuen riippusillanki yli :D huikauheeee. Sitte mentiin sieltä suoraan jollekki porptarhalle ..
porot on kyl sulosii :3 niitä sitte kuvasin kaverin kännykällä ja lähetin ne kuvat itelle myöhemmin :D No lähettiin sielt sitte takas oivankiin. Keksittiin siel sitte, et siel sellases takkahuonees on katos diskovalot ja siel sellaset stereot mistä sai musiikkia kännyn kautta. Ni jonku kuningasidea et sinne tulee sitte disko :D Mut se oli hienon näköstä :D Mentiin sitte myöhemmin tropiikin kylpyläänki.
To vielä meil oli jtn eko aseella ampumista (mikä oli tylsää) ja alppi kurlingia ((kirjotustaidoleteenpäi)) se oli kuitenki mun mielest kivaa(: Lähettiin sitte ajelee sjoelle. Matka meni kans aika nopee (:
Ja nyt kun aattelee siinä Bluetooth sekoilus ....mmm.. ei mitää järkeeee:D jajaja sitte tultiin tänne takas siinä puol kymmenen mais illalla (: Ja sain Vilmalta ja niiltä kyydin kotiin. Eikai muuta. Mullon ollu koko perjantain iha yli tylsäää (tänään siis ei koulua) oon kerran käyny ässäs ostaa yhtä ihanaa juomaa, ripsen taivuttimen ja suklaarusinoita :DD sitte oon tyliin popittanu jtn NRJ- hittiä
''Tseikkaa beibi jne. Soita se hitti viel uudelleen, NRJ hitti, diidiididididi. Tseikkaa beibi jne kuustoista kertaa nyt kuulet sen NRJ hitti, jeejeejeeejee'' x)
okmo

viel kuvia cee minä (=

                                                                Matkalta                          


Fanny


                                                                             Vilma


                                                                            Jonna

                              

Janika




                                                                    Vilma & Jonna ;D




 Lapista


                                    




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti