Lukijat

tiistai 10. huhtikuuta 2012

Back to school.


Ootte tässä varmaa huomannu, että oon aika omaperäne noide otsikoiden kanssa .....-,-
Mutta ny vaa lyhkäsesti mun päivästä,, koska kiire lukee kokeisiin.
Aamulla heti herätessä oli iha yli masentunu olo ku maahan satanu lumipeite!
aargh. Mäku toivoin jo plussa kelejä..
No koulu alko ihan normaalisti, ja meillä oli matikkaa, äikkää, historiaa & liikkaa 2h.
Eli siitä ei enempää. No koulun jälkeen oli niin ihana tulla kotiin, kun huomas, että jääkaappiin ei syttyny valot, no.. eka aattelin, et ok siin jääkaapis on jotain vikaa, mutta se oliki sitte nii, et sähköt poikki. Kelasin siinä sitte, että voisin lähtee pyöräl anttilaan, ja niintein. Sieltä ostin One Directionin levyn Fannylle syntymäpäivälahjaksi (; äää. Sinne meni mun meikkivoide rahat :d No säästöö vaa lisää ni !:D Tulomatkalla takas kotiin oli hirvee vastatuuli! Ärsytti iha hirveesti! Ja ku vihdoin selvisin kotiin, ni sähköt oliki palautunu, ja menin koneelle dataan ja sitte Nita soittiki mulle melkee heti siitä.
Ja on nyt pakko sanoa, kun se on asunu kokoikänsä siellä kermaperse kaupungissa, että sun Nitapiäni pitäs matkustaa, nii ettet järkyty ku kuulet ettei sjoella kulje metroja tai ratikoita:D Tai se, että Kaupungissa ei ole   gina tricoota ((onko tääl? :D en oo ainakaa ikin nähny)) ni ei tee siitä kylää:D ok. Tämäselvä.(: Ja senjälkeen ku olin syöny sen välipalan & puhunu puhelimes ni aattelin mennä ulos kuvaamaan ! Näi vaihteeks;D Sain paljo hyviä kuvia, kunnes mun kamera putos asfalttiin ja se pitää viedä takuuseen. Nice story. MUTTA sain siirrettyy ne kuvat koneelle. Söin siinä myös makaroonilaatikkoa, kertasin matikkaa ja ehin puhua siinä pitkästäaikaa Lauraseni kanssa ♥(:
Kunnes Nita soitti AGAIN, ja oli ihan fiilareis jostai Mileyn elokuvatrailerista jota mainostettii,, taijotai ?:D ok en kuunnellu ♥ kaikel hyväl, mut oon kyl ittekki nähny sen trailerin, ja en voi kieltää etteikö vaikuttais toosi hyvältä(; ainut vaa, että se on k16...mut vuokraan sen vissii (: Kattokaa ihmees traileri, suosittelen ainaki. Sen elokuvan nimi on tosiaan LOL.
puhuttiin sitte siinä vielä eräästä tietystä henkilöstä joka meitä molempia ärsyttää niin ettei mitään rajaa ! Vois oikeesti painua johki puskaa. Kaikkea hyvää hänelle siis. Sitte lopetin ku salkkarit alko ja menin kattoo niitä. Ja eiikai juuri muuta, nyt kuitenki taas matikan pariin ! Paljo mielummin syventyisin johonki kiinnostavampaan, mutta...

LOL'in traileriin tästäää!












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti