Lukijat

keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Hate me, i dont care but if you love me, i will love you back.


No moooi!
Tänään on ollu iha semikiva päivä !(: Ei vaan alkanu kauheen hyvin.. noo, ekaks nukuin pommiin, mulle tuli iha hirveen kiire, koska aluks meikkivoide oli loppu .. ja sentakia kesti seki vähä kauemmin, u know? :D Ja ku olin lähös kouluun, ni yllätysyllätys, mun reppu hajos. Eikyllä ihme, se oli jo muutenki sellai iha kulunu paska. Noo.. jouduin sitte kiiressä ottaa kaapista ittelleni ensimmäisen repun mikä tuli.. ja se oli sellai hirvee jumo retki reppu! Oisitte nähny kui iso ;o mutta sen oli nyt kelvattava.
No koulus oli matikan koe,, ja tuntuu nyt ainakin, että ois menny ihan kohtuullisen hyvi (: veikkaan jotain kasia.. muita aineita oli sitte äikkä, enkku, bilsa & ussa.
Niin ja sain mun canadalaiselta kirjekaverilta vastauskirjeen! (: Sen nimi on Riley (tyttö) ja vaikuttaa ainaki kivalta!
 Koulu loppu kahelta ja sielt suoraan kotiin, sitte Nita soitti ja sen ussan koe oli menny kuulemma hyvi c: hih oispa. Ratkasee nimittäi!
koska josse saa alle kutose ruotsist, se ei pääse kesäloman tokal viikol tänne ;o): thumbs up ;D
 ja on meil hienot puheen aiheet ! VIIVA PISTE VIIVA!!!♥ puhuttiin siin jonki aikaa, sitte aloin taas kuvailee C: ja kelasin siinä samal vähä asioita. Ja tajusin, et tääl sjoel mullei oo KETÄÄN oikeeta sellasta tosi hyvää ystävää. Jonka kanssa voisin jutella ihan kaikesta joka ilta ja tietäsin, ettei se kerro eteenpäi tai puhu musta pahaa seläntakana vaik kuinka suututtais ... toki mullon paljo ihania kavereita ja niin, mutta kaikki tärkeet jotka välittää musta aidosti ja hyväksyy mun kaikki virheet on vähintään 4h ajomatkan pääs, ois mulla tääl ees joku aito.. Nojaa. En haluu et tää postaus menee ihan synkistelyksi ! En enää ees muista mitä tein siinä sitte seuraavat parituntia. Katoin kai telkkuu tai jtn. Ja sitte alko olla tylsää ni soitin Nitalle, tekstasin myös lauralle et voikse soittaa ku mullon askaa, mut eise ees vastannu.. Ni puhuttiin sitte Nitan kaa ja autoin sitä tekee kuva kollaasii picnikil puhelimen kautta & söin sipsiii :3 Sitte sen piti lopettaa se puhelu hetkeks ja siin ajas käväsin K-marketis,, vaivauduin vihdoinki ostaa sitä jokasen ylistämää punasta angry birds'ii :D Ja se oli ihan YLI ällöttävää! hyi oikeesti D: Ostin sitä punasta. kmlhlj. Hirweeen makeeta ja hyi. No. Pienensin tätä tekstiä ny (: Viel pari kuvaa!














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti