Lukijat

keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

I'm Gonna live my life !

Moojssan!
Oon ollu tänään kokoajan jossaki ;o ja pia meen taas (:
Mentiin sitte myös koulusta pääsiäiskirkkoon :D hurrraa. Ja sen jälkee siel kesti YLI kauan venaa, että ne linkat tulis ja pääsis poiski >.< Ja ku tultiin takas koululle, oli enää yks oppitunti, se oli bilsaa/mantsaa ja nyt vihdoinki se LOMA! Mä oikeesti rakastan pääsiäislomaa niin paljo !(: toisiksi paras vapaa kesäloman jälkeen.
Mut kun ny pääsin kotiin, ni Hanna soitti, että mentäskö eväsretkelle :D Sitte yhdistettiin siihen samaan puheluun myös Fanny, Emmi & Lotta :D Siis silleen, että kaikki pystyttiin puhuu puhelimien kautta keskenämme (: no sovittiin, et ne tulis tänne ja kaikki tuo eväitä.
Ku kaikki oli kasassa, päätettiin et mennään yhteen saareen, syötiin ja juteltii sitte siel (:
Mä otin ittelleni leivän, keksiä, mehua & TONNIKALAA :D en kyl saanu syötyy sitä ku ne kaikki liemet oli siel iha rasvattanu sen purkin, eikä mullollu ees haarukkaa xd Ärsytti ku järkkäri jäi kotiin, oisin saanu ihania maisemakuvia ): Lotan piti sit lähtee ja me suunnattiin ässään :D Ostettiin sieltä karkkia ja huomattiin, että yhen Irenen suunntittelema TopModel asu oli voittanu sen sellasen piirustus kisan TopModel lehes ;o JA VÄHÄN SE OLI HIENO! <: määki haluun osata piirtää. Enivei,, sieltä ässältä mentiin koulunpihalle sellaseen ''buustiin'' cx en selitä. Ja siel sitte chill, laitettiin myös mun kännystä Justinia ;D Senjälkee lähettiin kävelee sitte meille ku aateltiin hakee pyörät ja mennä sitte Emmille trampalle :D Sinne otin järkkärin, sain ihania kuvia C: mut en laita niitä tänne,, ettei noi suutu (; Ja alettiinj myöhemmin kuvaa jtn lpl videoita Justinin Live My Life'een sil järkkäril :D Tehtiin vaikka kuinka monta versiota! Ja onnistuha ne iha kivasti (: Eikai muuta,, HYVÄÄ PÄÄSIÄISLOMAA MURUT!




ps. Ihanaa ku on paistanu kokopäivän aurinko ♥



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti